STALEN KOZIJNEN

Toe aan een nieuwe uitstraling van jouw woning? Kies voor de stalen kozijnen van Robert Staal. Wij gaan samen met jou op zoek naar een stalen kozijn die perfect bij jouw woning past. Zo zorgen we er samen voor dat jouw woning een nog bijzondere en persoonlijkere uitstraling krijgt

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag hieronder een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

STALEN KOZIJNEN

Een stalen kozijn met stalen binnendeur, slanke profielen en grote glaspartijen zorgt voor een prachtige uitstraling. Er wordt meer licht en ruimte gecreëerd terwijl de ruimtes toch afgesloten zijn. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar die aansluiten bij de stijl van jouw woning.

STERK EN DUURZAAM

Onze stalen kozijnen zijn sterk, roesten niet en zijn ongevoelig voor temperatuur- en luchtvochtigheidsveranderingen. In combinatie met het juiste glas zorgen de kozijnen dat ruimtes beter geïsoleerd zijn. Doordat het staal gepoedercoat is zijn de kozijnen ook bestand tegen krassen en zijn de kozijnen nagenoeg onderhoudsvrij.

MAATWERK

Al onze stalen kozijnen worden volledig afgestemd op jouw behoeften. Onze smeden werken op traditionele wijze. Daardoor kan je kiezen tussen veel verschillende stijlen. Ga je voor een stoere variant waarbij de stopverf nog te zien is? Of heb je liever een strak afgewerkte variant. Graag gaan we met je in gesprek om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij hebben een persoonlijk traject waarmee wij goed kunnen inspelen op verwachtingen en veranderingen.

PRIJZEN

De prijzen van stalen kozijnen kunnen erg verschillen. Wij maken altijd vooraf een duidelijke offerte waarin de prijzen worden vermeld. Zo zorgen wij snel voor een transparante, eerlijke prijs voor jouw stalen kozijn.

JOUW STALEN KOZIJN

Ben je benieuwd naar prijzen, heb je vragen of andere opmerkingen. Neem contact met ons op zodat wij deze kunnen bespreken. Robert Staal gaat samen met jou op zoek naar jouw stalen kozijn op maat.

Valkenierslaan 57a
4834CA Breda
06 – 29 54 11 83
info@robertstaal.com

Bezoek alleen op afspraak.

CONTACT

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.