STALEN BUITENDEUREN

Je kent het vast wel van vroeger: de metalen uitstraling van de industrie en openbare gebouwen. De stalen buitendeur is populairder dan ooit. Wij krijgen veel vragen als: Kunnen jullie deze houten- of aluminiumdeuren ook van staal maken? Hierop kunnen wij 99% van de situaties met ‘ja’ antwoorden! Graag gaan wij van Robert Staal met jou op zoek naar de mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag hieronder een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op
Een groot stalen kozijn van RobertStaal met veel glas waardoor je zo de woning in kunt kijken
Een sbuitenkamer met daarin stalen kozijnen van RobertStaal. Aan de linkerkant van de kamer zit ook een stalen buitendeur van RobertStaal

TIJDLOOS EN SFEERVOL

Een stalen buitendeur past moeiteloos bij verschillende huisstijlen. Zo worden er voor uitstralingen gezorgd die rijken van industriële tot moderne en zelfs traditionele aanzichten. De inrichting van de deuren zijn heel divers en volledig op maat te maken. De stalen deuren zijn hierdoor goed geschikt voor creatieve patronen. Daarnaast is er in de stalen buitendeur veel ruimte voor glas. Dit glas zorgt ervoor dat er veel daglicht toe kan treden tot het gebouw.

STERK, VEILIG EN DUURZAAM

Stalen buitendeuren zijn zeer stevig en een stuk veiliger dan bijvoorbeeld aluminiumdeuren. Door de lasverbindingen ontstaat een stijfheid tussen de verschillende elementen. Daarnaast poedercoaten wij de buitendeur ook nog waardoor deze extra goed bestand is tegen externe factoren zoals krassen en weersomstandigheden. Een stalen buitendeur is naast veilig en sterk ook nog duurzaam. Dit komt doordat je met staal en het juiste glas goed kan isoleren. Zo gaan comfort en design altijd goed samen.

MAATWERK

Onze stalen buitendeuren worden helemaal afgestemd op jouw behoeften. Onze smeden werken op traditionele wijze. Daardoor kan je kiezen tussen veel verschillende stijlen. Ga je voor een stoere variant waarbij de stopverf nog te zien is? Of heb je liever een strak afgewerkte variant. Graag gaan we met je in gesprek om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij hebben een persoonlijk traject waarmee wij goed kunnen inspelen op verwachtingen en veranderingen.

PRIJZEN

De prijzen van stalen buitendeuren kunnen heel erg verschillen. Wij maken altijd vooraf een duidelijke offerte waarin de prijzen worden vermeld. Zo zorgen wij snel voor een transparante, eerlijke prijs voor jouw stalen buitendeur.

Een van de smeders van Robert Staal die een stalen deur in elkaar aan het zetten is.

METAAL & STALEN DEUREN

Ben je benieuwd naar prijzen, heb je vragen of andere opmerkingen. Neem contact met ons op zodat wij deze kunnen bespreken. Robert Staal gaat samen met jou op zoek naar jouw stalen buitendeur op maat.

Valkenierslaan 57a
4834CA Breda
06 – 29 54 11 83
info@robertstaal.com

Bezoek alleen op afspraak.

CONTACT

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.