STALEN BINNENDEUREN

Altijd al gedroomd van een stalen binnendeur? Bij Robert Staal laten wij deze dromen uitkomen. Wij bieden stalen deuren aan in verschillende maten en kleuren. We gaan samen op zoek naar de deur die het beste bij jouw huis past. De opties zijn bijna eindeloos en zo stemmen wij jouw stalen deur volledig af op jouw wensen en behoeften.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag hieronder een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op
Een stalen deur van Robert staal die op een kier openstaat naar een woonkamer
Een plant met op de achtergrond een witte stalen kozijn van RobertStaal met daarin in openstaande witte stalen deur van RobertStaal

PAST BIJ IEDER INTERIEUR

Stalen deuren passen al snel bij elk interieur. Of je er nu een wil in de woonkamer, slaapkamer, keuken of ergens anders in huis, het kan allemaal. Stalen deuren hebben een industriële look en daardoor een moderne maar toch krachtige uitstraling. Omdat er in de stalen deuren veel glas zit verwerkt, sluiten ze ook goed aan bij de hedendaagse woontrends.

STERK EN DUURZAAM

Stalen deuren zijn een stuk steviger dan bijvoorbeeld aluminium deuren. Dit komt door de stijfheid die ontstaat door de lasverbindingen tussen de verschillende elementen. Wij poedercoaten onze deuren ook nog tijdens het bereidingsproces. Hierdoor zijn de deuren ook nog extra bestand tegen deuken en krassen. Naast dat de stalen deur sterk is, helpt deze ook bij het verduurzamen van jouw huis. Door staal te combineren met het juiste glas isoleer je jouw ruimtes nog beter.

MAATWERK

Onze stalen deuren worden helemaal afgestemd op jouw behoeften. Onze smeden werken op traditionele wijze. Daardoor kan je kiezen tussen veel verschillende stijlen. Ga je voor een stoere variant waarbij de stopverf nog te zien is? Of heb je liever een strak afgewerkte variant. Graag gaan we met je in gesprek om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

PRIJZEN

De prijzen van stalen deuren kunnen heel erg verschillen. Wij maken altijd vooraf een duidelijke offerte waarin de prijzen worden vermeld. Zo zorgen wij snel voor een transparante, eerlijke prijs voor jouw stalen binnendeur.

Robert Staal die met een koptelefoon en een meetlint in zijn werkplaats staat

METAAL & STALEN DEUREN

Ben je benieuwd naar prijzen, heb je vragen of andere opmerkingen. Neem contact met ons op zodat wij deze kunnen bespreken. Robert Staal gaat samen met jou op zoek naar jouw stalen binnendeur op maat.

Valkenierslaan 57a
4834CA Breda
06 – 29 54 11 83
info@robertstaal.com

Bezoek alleen op afspraak.

CONTACT

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.