De aankoop van een stalen deur kan best spannend zijn en is een hele investering. Het is dan ook belangrijk om te weten wat je te wachten staat. Wij van Robert Staal nemen je graag mee in het proces van het kopen van een stalen deur. Van offerte aanvraag tot het uiteindelijk eindproduct, wij nemen je mee. Heb je hier verder nog vragen over wacht dan zeker niet en neem contact op!

Een stalen deur van Robert Staal

Wij komen altijd vooraf bij jou langs om de stalen deur goed in te meten. Pas als wij de exacte maten voor de stalen deur weten kunnen wij naar de tekentafel. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er geen fouten gemaakt kunnen worden bij de uiteindelijke plaatsing. Deze plaatsing kun je zelf doen of laten doen door onze professionals.

Heb je een mooie stalen deur gezien of heb je een idee wat je wilt hebben, dan kan je via het contactformulier een offerte aanvragen. Wij gaan vervolgens aan de slag om te kijken of wij dit mogelijk kunnen maken. Is het idee haalbaar en sluit het nog steeds perfect aan bij jouw wensen, dan wordt hiervoor een offerte aangemaakt!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog niet precies weet wat je wilt. Wij komen graag in gesprek om te sparren over jouw ideale ontwerp en de technische mogelijkheden. Hierbij nemen je natuurlijk jouw leefomgeving mee en geven wij tips over wat mooi zou kunnen zijn. Samen komen wij tot een project wat perfect bij jouw huis en leven past. Als dit project er staat dan kan hier de offerte voor worden opgemaakt.

Het maken van jouw stalen deur

Is de offerte akkoord dan gaan onze smeden in eigen werkplaats aan de slag om jouw stalen deur te maken. Onze smeden werken op een traditionele wijze. Ze kunnen verschillende stijlen terug laten komen in jouw stalen deur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een variant waarbij de stopverf nog te zien is op de kruisingen of een stak afgewerkte variant. Wil je tijdens het maken van jouw stalen deur een kijkje komen nemen in de werkplaats, dan is dit in overleg vaak wel mogelijk! Is jouw stalen deur gemaakt dan kunnen we de plaatsing gaan regelen.

Het plaatsen van jouw stalen deur

Het moment van plaatsen doen we uiteraard om een moment dat dit voor jou uitkomt. Wil je de deur zelf plaatsen dan leveren wij deze alleen af met een montagehandleiding. Op deze manier kun je de deur helemaal zelf plaatsen!
Heb je liever dat onze experts de deur komen plaatsen dan is het ten eerste handig als je thuis bent. Zo kan er snel geschakeld worden mocht dit ergens nodig zijn. Er zijn bij het plaatsen van een stalen deur een aantal voorzorgsmaatregelen zodat er niks kapot gaat in huis. Deze maatregelen zijn:

  • Zorg dat de vloer afgedekt is
  • Zorg dat de looproute vrij is en dat er in een straal van 3 meter rondom de montagelocatie geen kostbare voorwerpen staan.
  • Zorg dat eventuele kinderen of huisdieren even niet in de buurt van de montagelocatie kunnen komen.

Als deze voorzorgsmaatregelen goed worden gewaarborgd, zal de plaatsing van jouw stalen deur soepel verlopen.

Jouw stalen deur van Robert Staal

De stalen deur uit jouw dromen, gemaakt door Robert Staal. Kom in contact om ook jouw stalen deur te realiseren. Wij van Robert Staal leveren altijd kwaliteit en maatwerk. Wil je inspiratie opdoen? Plan dan een afspraak in voor een kijkje in onze showroom.