MACHTIG MOOI IN CONTRAST

Metaal. Stoer, standvastig en krachtig. Als onderstel voor een maatwerk stoel of tafel. Machtig mooi in contrast. Het harde van het staal tegenover het zachte van een stof. Het koude metaal naast de warmte van hout.

Robert Staal weet z’n weg met het materiaal. Ze werken met de beste smeden. Metaal heeft een geraffineerd karakter. De slanke contouren zijn sfeerbepalend. De onverwoestbaarheid zorgt voor leefbaarheid. Laat het toe in je interieur en je hebt een vriend voor het leven.

Metaal-004

Metaal-003

Metaal-002

Metaal-001

Vakmanschap in Metaalbewerking

METALEN ONDERSTELLEN

Robert Staal werkt graag met metaal. Stalen onderstellen voor banken, stoelen, salontafels en eettafels zorgen voor een oerdegelijke basis van een ontwerp. Met metaal versterk je je interieurstijl. Of dit nu industrieel, design of klassiek is.


Uiteraard werkt Robert Staal jouw stoelen en banken vakkundig af met de mooiste zitting en krijgt jouw tafel dat mooie robuuste houten blad dat jij voor ogen hebt.

RESTAURATIE DESIGNKLASSIEKERS

Legendarische ontwerpers als Mies van der Rohe, Charles en Ray Eames en Jacobsen creëerden hun grootste klassiekers met metaal.


Heb je zo’n prachtexemplaar in bezit, dan kun je ook voor restauratie van alle onderdelen: onderstel, romp én stoffering, bij Robert Staal terecht.

Neem contact op met Robert Staal

Email / bellen / langs komen… Alles is mogelijk!
Email Robert Naar Contact